Evenimente
Marquee
Întâlnire oficială cu E.S. Dna. Taous Djellouli, Ambasador al Republicii Algeriene Democrate și Populare în România
2 Iunie 2015
Urmăreşte UCCBR
Stai în permanenţă conectat cu noutăţile UCCBR.             www.uccbr.ro
În cadrul Proiectului UCCBR „Ambassadorial Round Table”, domnul Președinte al Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România și Chairman al International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry, Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, împreună cu domnul Av. Tudorel Dobre, Prim-Vicepreședinte UCCBR și cu doamna Nadjet Karabernou - Pădureț, Președinte al Camerei de Comerț Bilaterale România-Algeria, au avut onoarea și plăcerea de a primi vizita Excelenței Sale, Doamna Taous Djellouli, Ambasador al Republicii Algeriene Democratice și Populare în România, la sediul UCCBR, marți 23 iunie 2015.

Excelența Sa și-a exprimat intențiile în ceea ce privește extinderea relațiilor economice bilaterale și a informat liderul UCCBR despre o serie de oportunități de afaceri existente în țară pe care E.S. o reprezintă. În același timp, doamna Taous Djellouli, Ambasadorul Republicii Algeriene Democrate și Populare în România, a subliniat importanța unei activități economice dinamice în sectorul privat, concluzionând că este necesar a avea un impuls susținut al mediului de afaceri în special provenind din partea unor organizații precum Camerele de Comerț Bilaterale sau Joint Business Councils.

Președintele UCCBR, prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, i-a adus la cunoștință E.S. conceptul de "Diplonomie Economică", concept care constă din identificarea, configurarea, implementarea și dezvoltarea interesului economic comun și complementar al țărilor, și a subliniat necesitatea acestuia în relațiile bilaterale.

Întâlnirea s-a încheiat prin exprimarea sentimentului de încredere în rezultatele deosebite care vor apărea în cursul viitoarelor acțiuni de diplomație economică bilaterală și diplonomie economică.
Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania | Blv. Octavian Goga nr. 2, Tronson III, Etaj 6, Sector 3 | Bucuresti, Romania 030982 | (+40) 21 312 4047
Contacteaza-ne | Log in | Site map | Site credits | Privacy Policy
Copyright © 2015 by "UCCBR"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@uccbr.ro