Evenimente
Marquee
Întâlnire oficială cu E.S. Dl. Daulet Batrashev, Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of Kazakhstan to Romania
22 Noiembrie 2016
Urmăreşte UCCBR
Stai în permanenţă conectat cu noutăţile UCCBR.             www.uccbr.ro
Presedintele UCCBR, Prof.univ.dr. avocatul Nasty Marian Vladoiu, a fost invitat in mod oficial de catre E.S. Dl. Daulet Batrashev, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Kazakhstan in Romania pentru a discuta despre oportunitati de colaborare economica bilaterala dintre cele doua tari.

Intalnirea a avut loc in cadrul proiectului "UBCCR Ambassadorial Round Table".

Presedintele UCCBR, Prof.univ.dr. avocatul Nasty M. Vladoiu a fost placut impresionat de munca si activitatea desfasurata pe teritoriul Romaniei de catre E.S. Ambasadorul Batrashev si a lansat idea infiintarii Camerei de Diplomatie Comerciala cu Kazakhstanul, care va fi condusa de doi co-presedinti, cate unul din fiecare tara, si care va putea dezvolta in mod real relatiile bilaterale in ceea ce priveste comertul, schimburile comerciale si altele asemenea.

De asemenea, au fost fixate de comun acord componente ale comerțului și a zonelor de interes economic, care vor constitui baza pentru viitoarele misiuni comerciale sectoriale.
La intalnire a fost prezent si dl. Manuel Oancia, presedintele executiv al International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry, organizatie stabilita in SUA.
Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania | Blv. Octavian Goga nr. 2, Tronson III, Etaj 6, Sector 3 | Bucuresti, Romania 030982 | (+40) 21 312 4047
Contacteaza-ne | Log in | Site map | Site credits | Privacy Policy
Copyright © 2015 by "UCCBR"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@uccbr.ro