Evenimente
Marquee
Întâlnire oficială cu E.S. Dl. Mohammed Mubarak Alsuhaijan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Kuweit în România
19 Mai 2015
Urmăreşte UCCBR
Stai în permanenţă conectat cu noutăţile UCCBR.             www.uccbr.ro
În cadrul Proiectului UCCBR „Ambassadorial Round Table”, domnul Președinte al UCCBR, Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu împreună cu Președintele Fondator, domnul Jose Iacobescu, domnul Av. Tudorel Dobre, Prim-Vicepreședinte și domnul Viorel Vasile, Director General al UCCBR, l-au avut ca invitat, marți, 19 mai 2015, pe Excelența Sa, domnul Mubarak Mohammed Alsuhaijan, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Kuweit în România.

Întâlnirea
a avut loc la sediul UCCBR a avut ca subiect discuții în ceea ce privește nevoia de reconfigurare și consolidare a relațiilor economice bilaterale dintre cele două țări (România și Kuweit), fiind necesar să  fie păstrată și sprijinită  strategia economică comună.

Excelența Sa, domnul Mohammed Mubarak Alsuhaijan, a reafirmat deschiderea Sa către oamenii de afaceri din Romania, atat din capitală, cât și din alte orașe ale țării, de a oferi îndrumare, consiliere și suport real, materializat în facilitarea cunoștințelor necesare pentru ca aceștia să intre pe piața kuweitiană. În acest fel, oamenii de afaceri români se vor bucura de tot sprijinul său pentru dezvoltarea intereselor economice în mediul de afaceri kuweitian.

La întâlnire
a fost de asemenea definit, care va fi interesul economic comun și complementar al celor două țări, ambele părți dezvoltând în acest sens conceptul de Diplonomie Economică, concept lansat de Prof.univ.dr. Nasty Vlădoiu, Președintele UCCBR.
Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania | Blv. Octavian Goga nr. 2, Tronson III, Etaj 6, Sector 3 | Bucuresti, Romania 030982 | (+40) 21 312 4047
Contacteaza-ne | Log in | Site map | Site credits | Privacy Policy
Copyright © 2015 by "UCCBR"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@uccbr.ro