Parteneri strategici ai UCCBR
Marquee
Spitalul Monza, parte din grupul internațional ”Policlinico di Monza”, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță.
Apartenența la un grup medical internațional îi permite Spitalului Monza să beneficieze de experiența a peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, nivelul serviciilor medicale ridicându-se astfel la standarde europene. De asemeni, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau a celor în premieră în România, iar formarea profesională continuă și stagiile de perfecționare în Italia asigură personalului medical nivelul de actualizare a cunoștințelor medico-științifice și de utilizare a noilor tehnologii.
Construit pe o suprafață de 18.000 mp distribuiți pe nouă nivele, Spitalul Monza a fost gândit de la început ca proiect medical, având în centrul preocupărilor pacientul și nevoile acestuia. Astfel, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Spitalul Monza creează un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.
Spitalul Monza reunește medici reputați din medicina românească pentru fiecare dintre centrele specializate: Cardiac Center, Cardiopediatric Center și Brain Institute, centre în măsură să ofere servicii medicale chirurgicale de înalt nivel. Pe lângă acestea, se mai pot efectua intervenții complexe de ortopedie pentru adulți și copii, în cadrul spitalului pacientul putând să efectueze un parcurs complet de vindecare: diagnostic, intervenție chirurgicală și recuperare medicală.
În prezent, Spitalul Monza are o capacitate de 140 de paturi, peste 200 de angajați și 50 de colaboratori, care deservesc aproximativ 1.500 de pacienți pe lună.
Urmăreşte UCCBR
Stai în permanenţă conectat cu noutăţile UCCBR.             www.uccbr.ro
Syscom Team
Sub egida SYSCOM TEAM activeaza urmatoarele 3 firme :
- SYSCOM WATER TECHNOLOGY - proiectare si executie instalatii si sisteme de control pentru domeniul apei : statii de pompare, statii de tartare, statii de epurare, etc
- SYSCOM PROCESS CONTROL - activitate de productie tablouri electrice si sisteme de automatizare
- SYSCOM ELECTRO INSTAL - executie instalatii electrice de joasa si medie tensiune

Grupul nostru de firme este constituit din societati cu capital românesc privat si are drept domeniu de activitate dezvoltarea de sisteme pentru monitorizarea şi controlul proceselor industriale şi nu numai. Având un colectiv de ingineri de elită, specializaţi în domenii precum electronică, electrotehnică, automatizări, energetică firma realizează proiecte “la cheie”, de la cele simple până la cele mai complexe. Implementam sisteme de automatizare si avem proiecte importante de referinta realizate in diverse ramuri industriale precum : Apa si Apa Uzata, Industria Constructoare de Masini, Industria Metalurgica, Industria Alimentara, Industria Farmaceutica, etc

Spre deosebire de agențiile de turism axate în special pe vacanțe, Vip Business Travel consideră că o deplasare de afaceri reprezintă o investiție și, în acest sens, a creat un concept omogen privind călătoriile de afaceri, monitorizând feedback-ul și gradul de eficiență al fiecărei deplasări. Ceea ce conferă unicitate acestui concept se bazează pe:
Experiență și profesionalism în organizarea unei arii largi de servicii globale care îmbină elementele de business cu cele de travel;
Adaptarea nivelului de comision practicat, în concordanță cu bugetul și complexitatea pachetului de servicii, astfel încât să oferim cea mai buna soluție globală;
Dezvoltarea unui sistem special de recompensare VBT ce oferă numeroase avantaje: bonusuri, reduceri de preț, gratuități;
Disponibilitatea reală de a nominaliza prin contract un număr optim de experți pentru fiecare proiect;
Flexibilitate și transparență în gestionarea bugetului alocat;
Cultura organizatorica orientată spre monitorizarea rezultatelor.

Vip Business Travel crede în soluții personalizate în funcție de nevoile și dorințele fiecărui individ sau afacere, de aceea se dedică studierii clienților, persoane fizice sau corporații, pentru a le oferi cele mai bune soluții pentru bugetele lor. Vip Business Travel alocă fiecarui client o echipa de profesionisti care ii vor oferi toata asistenta necesara 7 zile pe saptamana, 24 de ore pe zi, dezvoltand constant pachetele de opțiuni pentru a optimiza călătoriile de afaceri controland pana la cel mai mic detaliu toate costurile.
Contact direct: office@viptravels.ro <mailto:office@viptravels.ro>, tel: 0731.324.952; 0723.66.30.29; 0744.173.909; site: www.viptravels.ro
Destine Holding are ca obiectiv pregatirea profesionala a asistentilor in brokeraj din cadrul companiei prin organizarea de cursuri sau seminarii si punerea la dispozitie a suportului necesar in procesul de instruire pentru a garanta succesul in aceasta activitate.

Din grupul Destine fac parte si Destine Broker de Asigurare si Destine Broker de Credite.
Produse intermediate - Destine Broker va pune la dispozitie o gama completa de produse financiare: toate tipurile de asigurari de viata, asigurari generale, pensii private si credite. 

Servicii oferite:
•    Asistarea clientului pentru cumpararea unor polite de asigurare adaptate necesitatilor individuale;
•    Negocierea conditiilor contractuale si a primelor de asigurare platite de client;
•    Acordarea consultantei in cazul dosarelor de daune.

Rezultate care ne recomanda

Datorita managementului eficient si al dezvoltarii in sistem multi level marketing, Destine Broker este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania ocupand o pozitie de top in clasamente inregistrand o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro.
Apa AUR'A
Apa de aur a Banatului, apa de aur a Romaniei

AUR’A este o apa alcalina naturala cu PH 8,25, imbuteliata la poalele masivului Cracul de Aur din Muntii Banatului, in localitatea Ocna de Fier, judetul Caras-Severin, Romania. Analizele de laborator realizate in reteaua de laboratoare WESSLING din Germania, dar si la prestigiosul Institut National de Cercetare-Dezvoltare de Tehnologii Izotropice si Moleculare din Cluj Napoca, releva indicatori chimici si microbiologici fara egal comparative cu alte ape comercializate.

AUR’A este singura apa din Romania care contine in mod natural coloizi de aur si de argint, pe langa alte elemente chimice dozate perfect de natura.

Compozitie chimica naturala apa AURA'A:

raport de analize laboratoarele WESSLING:

pH = 8,25
Calciu (Ca) = 75,9 mg/dm3
Magneziu (Mg) = 24,4 mg/dm3
Potasiu (K) = 1,84 mg/dm3
Sodiu (Na) = 4,91 mg/dm3
Nitriti < 0,025 mgNO2/dm3
Nitrati < 1,50 mgNo3/dm3
Aur (Au) = 0,0050 ug/L
Argint (Ag) = 0,0140 ug/L
produs microbiologic pur


AUR’A a primit distinctia "SUPERIOR TASTE AWARD 2016" cu 3 stele (maximum posibil), la Bruxelles, in cadrul ceremoniei organizate de prestigiosul Institut International pentru gust si calitate (ITQI).
Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania
Contacteaza-ne | Log in | Site map | Site credits | Privacy Policy
Copyright © 2017 by "UCCBR"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@uccbr.ro